» CURSURI » INSCRIERE PRIN FAX » INSCRIERE ON-LINE

Cursuri RSVTI Cluj - 17-18 Oct 2019
  Cursuri RSVTI Sovata - 19-20 Nov 2019
  NOUTATI LEGISLATIVE ISCIR!
  Ordinul 1404 2010 (MO 634 2010)
  Ordinul 1007 2010 (MO 513 2010)
  Ordinul 663 2010 (MO 385 2010)
  Ordinul 442 2010 (MO 226 2010)
  Ordinul 2154 2009 (MO 11 2010)
  RGPD - Protectia datelor personale
  Termeni si conditii

Despre noi

A.P.I.E.M. este cel mai important furnizor de programe de instruire in domeniul ISCIR - RSVTI - Responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor, din Romania, atat in vederea autorizarii RSVTI - Modul A, cat si in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei RSVTI - Modul B, conform Ordinul ISS al ISCIR nr. 130/2011. In prezent, organizam cursuri de RSVTI in urmatoarele locatii: Bucuresti, Baile Felix, Oradea, Cluj-Napoca, Sibiu, Sovata.

Domeniul RSVTI, meseria de RSVTI (Cod COR 311941) va ofera posibilitatea sa va extindeti in domeniul dumneavoastra de activitate, tehnic fiind, sau sa incepeti o activitate noua, cu reale satisfactii, profesionale si materiale.

Cine suntem noi

Locatii cursuri:

Am ales ca locatiile in care organizam cursurile de RSVTI sa aiba la dispozitie toate conditiile si facilitatile necesare. Salile de curs sunt spatioase, mobilate modern, echipate cu toate mijloacele tehnice necesare activitatii. De asemenea, se asigura in cele mai bune conditii, servicii de cazare, la preturi preferentiale, pentru cei ce le solicita.

Bucuresti, Complex Viilor

Baile Felix, Oradea, jud. Bihor

Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sibiu, jud. Sibiu

Sovata, Targu Mures, jud. Mures

Lectori:

Profesorii nostri au o vasta experienta in activitatea de formare si pregatire profesionala in domeniul ISCIR:

Ing. CIURCIUBISI Razvan-Dumitru - Inspector de Stat Sef Adjunct ISCIR
Ing. TRIFAN Eugen-Lucian - Ex Inspector de Stat Sef ISCIR
Jr. RUSU George-Marian - Sef Serviciu Juridic ISCIR
Ing. DODENCIU Constantin-Gheorghe - Inspector Sef IT ISCIR Sibiu
Ing. DRAGOMAN Mircea - Inspector de Specialitate IT ISCIR Sibiu
Ing. GURGHEAN Aurel - Inspector de Specialitate IT ISCIR Sibiu
Ing. CERTEZEANU Tica - Inspector Sef IT ISCIR Oradea
Ing. CARAMAN Calin-Ovidiu-Petru - Inspector de Specialitate IT ISCIR Oradea
Ing. GHITA Marin-Silviu - Inspector de Specialitate IT ISCIR Oradea
Ing. TRIFA Mircea-Mihai - Inspector de Specialitate IT ISCIR Oradea
Ing. COSTEA Aristotel - Formator Expert ( 20 ani experienta ISCIR)

Metode didactice abordate:

Cursul de RSVTI organizat de Asociatia-Muntenia are un pronuntat caracter practic - aplicativ. Programa de invatamant este astfel structurata incat sa fie accesibila si celor care sunt la inceput de drum in aceasta ocupatie. Am imbinat notiunile teoretice cu cele practice, punand accentul pe particularitatile domeniului ISCIR, dar si ale ocupatiei de operator RSVTI.
Pe timpul desfasurarii cursurilor, exista un real si permanent feed - back, profesor - cursanti, metodele noastre de pregatire fiind: prezentari, discutii, dezbateri active, studii de caz si exemplificari.

Beneficii pentru cursanti:

In primul rand, metodele didactice abordate duc la o insusire cat mai rapida si completa a cunostintelor necesare ocupatiei de Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor.

In al doilea rand, cursantii au la dispozitie toate conditiile pentru insusirea temeinica a cunostintelor, beneficiaza de lectori cu vasta experienta in domeniul ISCIR, un suport de curs solid, bibliografie completa, legislatia din domeniu actualizata (si interpretata).

In al treilea rand, cursantii vor beneficia de tot sprijinul nostru si in activitatile lor ulterioare si in care le dorim mult succes.
www.cursuri-rsvti.ro | by ANADEEA Advertising

Copyright © APIEM. Toate drepturile rezervate.Continutul acestui site este proprietatea APIEM. Copierea, reproducerea sau modificarea neautorizata a acestui site web, constituie infractiune si se pedepseste conform Legii nr.8/1996 coroborate cu prevederile din Legea nr.365/2002